Méhpempő

Méhpempő

A méhpempőt úgy is szokták nevezni, hogy a méhek teje, melyet a fiatal dajkaméhek szervezete termel. Ezzel táplálják a méh lárvákat életük első 3 napján és az anyaméhet egész élete során. A csak méhpempőt fogyasztó lárva 3 nap alatt súlyának 250-szeresére növekszik. Az egész élete során méhpempőt fogyasztó méhkirálynő pedig a dolgozó méhek súlyának kétszeresét is eléri. A virágporral táplálkozó dolgozó méhek átlagosan 3 hónapot élnek, míg a méhkirálynő aki méhpempőt fogyaszt egész élete során akár 3-5 évig elél. A méhpempő jótékony hatásai világszerte végzett és dokumentált kutatások eredményeiként kerültek leírásra.A tiszta méhpempőt az Ázsiai kultúrában tonikumként fogyasztják az élettartam meghosszabbítására, immunrendszer erősítésére és a libidó fenntartására. Segít szabályozni a hormonális ciklust és fokozza a termékenységet. Emellett hozzátartozik a modern élet mindennapjaihoz.

A méhpempő egy rendkívüli tápanyag, mely egyedüli az állat és rovarvilágban. Olyan sokoldalúan felhasználható az egészség és a szépség érdekében, hogy számos terméket helyettesíthetünk vele. Tapasztalatok szerint felfrissíti, új életre kelti a testet, egészségesen tartja a csontrendszert és az ízületeket.

A méhpempő tartalmazza szinte az összes B-Vitamint, ásványi anyag és nyomelem forrás, csaknem az összes aminosav megtalálható benne, több mint 150 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz, sejttisztító hatású, kiemelkedő immunrendszer erősítő, nagy mennyiségű fehérjekoncentrátum,100%-ig tiszta és természetes tápanyag.

A méhpempő erősíti az immunrendszert, növeli a szellemi és fizikai állóképességet, javítja az anyagcsere folyamatokat, csökkenti a vér koleszterinszintjét, sejtregeneráló hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, segít növekedési rendellenségek esetén, lábadozási időszakban segíti a szervezetet a gyorsabb felépülésben, a benne lévő nyomelemeknek köszönhetően fokozza a beszedett gyógyszerek és vitaminok hatékonyságát. 10-HDA sav tartalmának köszönhetően gomba és vírusölő hatású, a benne lévő acetilkolin serkenti az idegpályák átjárhatóságát, ami hatékonyabb agyműködést eredményez, komplex B-vitamin tartalma segíti idegrendszer normális működését, pótolja a létfontosságú tápanyagokat a szervezetben, természetes gyulladáscsökkentő.

A méhpempő fogyasztása nagyon kevés esetben okoz allergiás reakciót. Tapasztalatok alapján a virágpor allergiások többsége fogyaszthatja a méhpempőt, mivel a méhpempő nem tartalmaz virágport. A mézre allergiások is fogyaszthatják, mivel bár a méhpempő tartalmaz cukrokat, nem olyanokat mint amilyenek a mézben vannak.

Megfázás, influenza, vírus okozta megbetegedések esetén a méhpempő fogyasztása kifejezetten ajánlott. A méhpempő csökkenti a megfázásos tünetek kialakulásának valószínűségét, vagy a már meglévő beteg állapot gyorsabb legyőzésében támogatja a szervezetet. A tudomány állása szerint a méhpempő nem változtatja a vér cukorszintjét, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják. A méhpempő kiváló méregtelenítő, sejt szinten méregtelenít, segíti a májat is, a méreganyagoktól való megszabadulásában. Fogyasszunk virágport mellé, amely a bélrendszerre is hat.  Közvetlen zsírégető hatása nem ismert, ugyanakkor a benne lévő vitaminok javítják a sejtek működéseit, mellyel hozzásegítheti a szervezetet a súlycsökkenéshez is.

A MÉHPEMPŐ nagy mennyiségű ásványi anyag és nyomelem forrás, csaknem az összes aminosav megtalálható benne. Sejttisztító hatású, kiemelkedő immunrendszer erősítő, B-Vitamin komplex, 100%-ig tiszta és természetes tápanyag.

MUTASD MIND